Spring naar inhoud

Nieuws

Zaterdag 5 januari 2019 SNERTDAG in De Kwaker

Traditioneel beginnen we het nieuwe jaar met een snertdag. Dit jaar op zaterdag 5 januari 2019, aanvang 13.00 uur.
Het belooft weer een gezellige middag te worden met wisselend optredens van het Dagorkest Zaanstreek Waterland en het Kapiteinskoor.
Voor alle bezoekers is er gratis huisgemaakte snert, uiteraard met roggebrood en spek, hierbij geldt wel op=op dus komt op tijd!

Entree en snert zijn gratis, we vragen geheel vrijblijvend een donatie voor het goede doel:

ROLF Hoogenberg schaats voor zijn zoon Florian.

Rolf Hoogenberg, dirigent van het Dagorkest gaat op 27 januari 2019 de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee schaatsen, hier in het kort zijn verhaal:
2 jaar geleden, samen met de geboorte van onze prachtige zoon Florian, werden wij geconfronteerd met de ziekte Cystic Fibrosis(dit is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening). Dankbaar zijn wij aan de De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) die samen met de wetenschap vecht voor mensen met CF en hun naasten. Onderzoek naar de ziekte en medicijnen, het voeren van gesprekken met zorgverzekeraars en politiek maar ook de juiste begeleiding voor het omgaan met de ziekte zijn ontzettend belangrijk. Daarin is al zoveel moois gerealiseerd! Maar we zijn er nog niet. Ga samen met mij de strijd aan tegen CF en steun mij tijdens mijn grensverleggende alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee die ik schaats om een beter leven voor mijn zoon en alle andere CF-patiënten mogelijk te maken.

 

1 zaal of meerdere zalen huren?

Zaal huren in Westzaan, op slechts 10 (auto)-minuten van Zaandam voor feestje, receptie, vergadering, teambuilding, lezing, workshop, cursus of presentatie: verhuurtarieven