Spring naar inhoud

Nieuws

Kinder disco

Vrijdag 20 april, ZAP-Party , een glow in the dark disco voor de jeugd vanaf 10 jaar.
De Zonder Alcohol Party is van 20.00 tot 23.00 uur. Kaarten in de voorverkoop  bij De Kwaker € 2,- p.p. incl kleine verrassing. Kaarten aan de deur € 3,-, deuren sluiten om 21.00 uur,

Oranje dorpsfeest

Zaterdag 21 april, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.30 uur, entree € 5,- p.p.
Live muziek!

 

Zaaltje huren

Zaal huren in Westzaan, op slechts 10 (auto)-minuten van Zaandam voor feestje, receptie, vergadering, teambuilding, lezing, workshop, cursus of presentatie: verhuurtarieven

Bridgeclub De Kwaker

speelt iedere dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in De Kwaker. We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden! Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Hebt u geen bridgepartner dan zullen wij hier naar op zoek gaan!
Loop gerust eens binnen of bel Marianne Kaatee voor informatie.
Ook willen we in september 2018 starten met een nieuwe cursus o.l.v. een erkende leraar van de bridgebond.
Meldt u vrijblijvend aan, bij voldoende animo gaan we van start, de cursus zal op een dinsdag-woensdag - of donderdagavond plaats vinden.

 

Keeztoernooi in De Kwaker

 

Vanaf 21 januari organiseert de Kwaker maandelijks een Keeztoernooi, voor jong en oud! Gezelligheid is daarbij troef! Keezen is een spannend spel, het is een mix van kaarten en bordspel, met een verrassende uitkomst, het blijft tot het einde spannend. Iedereen kan het spelen!

Iedere 3e zondag van de maand, aanvang 13.00 uur. Data: 21 januari, 18 februari, 18 maart en 15 april 2018.
Kosten zijn € 7,50 per paar, hiervoor krijg je een lekker hapje (drankjes zijn voor eigen rekening) en de 1e drie stellen winnen een leuke prijs.
Aan het einde van het seizoen wordt er tevens een jaarprijs uitgereikt, met wisselbeker!
Aanmelden per stel van 2 personen kan telefonisch 075 6310352 of via de mail:  info@dorpshuis-westzaan.nl

 

Fudoshin Ryu

Nieuw in De Kwaker: Fudoshin Ryu, vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.  informatie: kevinneijzing@gmail.com.

Het hoofddoel is zelfverdediging zowel fysiek als mentaal. Traditionele Japanse krijgskunsten en dan met name Fudoshin ryu hebben een aantal fantastische ingrediënten.

Deze ingrediënten worden verder ontwikkeld tijdens de training met name hoge mate van respect, discipline, concentratie, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing.

Verder word er aan het begin en einde van de les veel aandacht gegeven aan meditatie, ademhalingstechnieken en Zen (het hoofd en hart leegmaken van negatieve gedachtes en ego).