Spring naar inhoud

Prutrace zaterdag 8 juli 2017

Prutrace 2017 Zaterdag 8 juli 2017

Het smerigste feestje van Westzaan en omstreken: de Prutrace!

De Kwaker en haar vrijwilligers doen er alles aan om er weer een onvergetelijke dag van te maken. Meedoen? Op 8 juli is van 14.00 tot 15.00 uur de inschrijving. Meedoen met de volwassenen kost € 5,- en met de kinderen tot en met 15 jaar € 3,-. Later inschrijven kan niet, zorg dus dat je op tijd bent.

Om 15.30 uur gaan de jongens en meisjes van start en om 16.00 uur de mannen en vrouwen.

Vanaf 16.00 uur hebben we ook meteen livemuziek van Eddy 2-force! Dus al doe je niet mee aan de prutrace, het is toch gezellig. Rond 17.00 uur is de prijsuitreiking. Dan kan ook elke deelnemer een medaille af komen halen. Helaas is het niet mogelijk om deze eerder af te geven.
De prutrace in Westzaan draait om zo veel mogelijk lol, daarom reiken wij dit jaar ook een prijs uit aan degene die het leukst verkleed de prut in springt. We maken er weer een gezellige dag van, vol prut. Hopelijk tot dan!
Tussendoor op de hoogte blijven van prutrace Westzaan? Like de Facebookpagina: http://www.facebook.com/ PrutraceWestzaan Vragen kunnen ook altijd worden gesteld door te e-mailen naar info@dorpshuis-westzaan.nl

 

 

 

 

prutrace Westzaan
Het smerigste feestje van Westzaan: De Prutrace