Spring naar inhoud

yoga/sporten

De Yoga reeks in het najaar begint voor zowel de Easy, Hatha en Yin Yoga vanaf maandag 6 september 2021 en donderdag 9 september 2021.                          

Deze reeks bestaat ook weer uit 12 lessen (m.u.v. de herfstvakantie). Het aantal plekken zal vanwege het coronaprotocol ook weer, tot nader order, beperkt zijn, dus meld je gauw aan. 

Maandag 19.30 – 20.30 uur Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.

Onze docente Suzan Tinaz ( al jaren werkzaam bij Fluxus), is gediplomeerd Zumba instructrice.

Dinsdag 19.30 – 20.30 uur Combinetics

Combinetics is een spiergerichte vorm van conditietraining waardoor het figuur verbeterd wordt. Grondoefeningen voor de korte en lange spieren, die de billen en benen verstevigen, en de rugspieren versterken. Saai wordt het niet, want de oefeningen zijn op muziek. 

Dinsdag 20.30-21.30 uur  Bodyshape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

De 1e les is een gratis proefles, meld je aan via 075-6310352 of cursus@dorpshuis-westzaan.nl

Ma t/m vrijdag 08.45-11.00 uur Fitcircuit

Een  complete training in slechts 30 minuten. Kort en krachtig, dat is circuittraining. Je werkt op makkelijke toestellen aan je conditie en fitheid. Het circuit is geschikt voor iedereen, ook als je fysieke klachten hebt. In die 30 minuten activeer je de verbranding, verbeter je jouw figuur, verlaag je de kans op botontkalking, versterk je het gestel en train je hart en longen. Direct fitter en energieker.
Aanmelden bij Maya Stoffer info@fitcircuit.nl

 

Voor een gegarandeerde plek in deze lessen kun je jezelf nu alvast aanmelden via: info@yogawestzaan.nl

 

Kijk verder voor informatie op www.yogawestzaan.nl