Spring naar inhoud

Sporten in De Kwaker

Maandag 19.30 – 20.30 uur Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.

Onze docente Suzan Tinaz ( al jaren werkzaam bij Fluxus), is gediplomeerd Zumba instructrice.

Dinsdag 19.30 – 20.30 uur Combinetics

Combinetics is een spiergerichte vorm van conditietraining waardoor het figuur verbeterd wordt. Grondoefeningen voor de korte en lange spieren, die de billen en benen verstevigen, en de rugspieren versterken. Saai wordt het niet, want de oefeningen zijn op muziek. 

Dinsdag 20.30-21.30 uur  Bodyshape

BodyShape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen. 

Woensdag 19.00 - 20.00 uur Tabata

Tabata training is een manier van intervaltraining, je traint een (korte) periode en hebt vervolgens even rust. Je hartslag wordt tijdens de training meerdere malen flink omhoog gewerkt. Dit heeft een heel positief effect op het vergroten van je kracht en snelheid, het verbeteren van je conditie, het beter om kunnen gaan met verzuring en op het verbranden van vet. Na de training zal je hartslag nog lang hoger blijven dan normaal, de ‘naverbranding’ is dus veel groter dan bij trainen op een lagere intensiteit.

Het is ook mogelijk bij Miranda voedingsadvies te krijgen.

Voeding in combinatie met bewegen kan verbluffende resultaten opleveren. Coaching is 1 op 1 en vindt plaats in Miranda’s praktijk in Krommenie. Voor informatie hierover kun je contact opnemen met Miranda via mirandahealthforlife@gmail.com. Zie ook:www.praktijkpuuruitjehart.nl

De 1e les is een gratis proefles, meld je aan via 075-6310352 of cursus@dorpshuis-westzaan.nl

Kosten voor een heel jaar: bij 1x per week sporten € 225,-,
bij 2x per week € 375,- (i.p.v. 450,-) het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen a € 67,50