Spring naar inhoud

Sporten

Maandag 19.30 – 20.30 uur Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een geregistreerde merknaam; instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.
Suzan begeleidt je tijdens deze les ook bij de grondoefeningen, zodat al je spieren versterkt worden.

Dinsdagavond van  19.30-20.30 Body Work Out

Body Work Out is een spiergerichte vorm van conditietraining waardoor het figuur verbeterd wordt. Grondoefeningen voor de korte en lange spieren, die de billen en benen verstevigen, en de rugspieren versterken. Saai wordt het niet, want de oefeningen zijn op muziek. 

Dinsdagavond 20.30-21.30 een combinatie les van steps, aerobics en cardio 

Onder leiding van Anuschka Volgers. Het is een pittige les!
In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam.
Ook voor jongeren uitermate geschikt.
Deze les is een afwisseling van aerobics, steps, tea-bo, etc. waarbij gewichten, dynabands, steps, tubes etc. gebruikt wordt om de conditie te bevorderen. Actief bewegen op muziek waarbij de conditie verbeterd door het uithoudingsvermogen te vergroten en de spieren te trainen.

De les start met een warming-up, daarna wordt het uithoudingsvermogen getraind door op een behoorlijk muziektempo verschillende opstapvormen en figuren te maken. Tussendoor/ er na zijn er nog spierverstevigende oefeningen voor buik/billen/benen etc. De les wordt afgesloten met een cooling-down

Voor bovenstaande sportlessen kan je, je aanmelden voor een gratis proefles via gratis proefles

Nieuwe therapie yogales voor de rug, nek en schouders

In deze therapeutische yogales wordt er dieper ingegaan op de probleemgebieden van de wervelkolom, nek en schouders door middel van de daarvoor bestemde materialen zoals het bovenrugstripje, middenrifrolletje, onderrugrolletje, boogje en bankje met bijbehorende oefeningen. De RNS-oefeningen worden gecombineerd met de ademhaling, het verbetert de verstoorde lichaamshouding, ontspant en werkt therapeutisch. Verkorte, stijve en misschien wel pijnlijke spieren krijgen door rekoefeningen weer lengte en verzwakte spieren worden door middel van Hatha & Critical Alignment Yoga juist versterkt. Kortom; deze unieke les geeft je inzicht hoe het lichaam op de juiste manier ingezet kan worden voor niet alleen je dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld je werk, maar ook in je sportbeoefening. De oefeningen zijn er om klachten aan rug, nek en schouders te verlichten of op te lossen en ook te blijven voorkomen.

Geef jezelf op via info@yogawestzaan.nl en start met 10 lessen Therapie Rug, Nek en Schouder Yoga vanaf: donderdag 5 september 2022 (tijdens vakantie en feestdagen is er geen les). Lestijd: 18.45 tot 19.45 uur. Voor de prijs verwijs ik je door naar de website: www.yogawestzaan.nl.

Ma t/m vrijdag 08.45-11.00 uur Fitcircuit

Een  complete training in slechts 30 minuten. Kort en krachtig, dat is circuittraining. Je werkt op makkelijke toestellen aan je conditie en fitheid. Het circuit is geschikt voor iedereen, ook als je fysieke klachten hebt. In die 30 minuten activeer je de verbranding, verbeter je jouw figuur, verlaag je de kans op botontkalking, versterk je het gestel en train je hart en longen. Direct fitter en energieker.
Aanmelden bij Maya Stoffer info@fitcircuit.nl